Secret Bookie Bag

door Michelle Verstraten
Secret-Bookie-Bag

Secret Bookie Bag is online! YES! 
Zoals jullie wel weten houd ik enorm van boeken en daarnaast ben ik graag lekker bezig. In deze koudere maanden en rare tijd (a.k.a. COVID-tijd) wilde ik wat leuks voor anderen doen. Hierdoor ontstond het idee van een geheime boekenbox en na flink wat werk verzetten is deze nu klaar voor verzending!

Het is een herfst editie bestaande uit een gloednieuw boek in het genre dat jij leuk vind én vol lekkere en fijne goodies. Deze Bookie Bag is er slechts in een kleine oplage omdat ik dit eerst even wilde testen. Mocht nou blijken dat de boekenbox in de smaak valt en jullie nog leukere, grotere en coolere boekenboxen willen dan ga ik proberen een kerst variant te maken! Wellicht alvast een leuk vooruitzicht :). 

Natuurlijk hoop ik dat jullie hier net zo enthousiast over zijn als ik! En hoop ik dat het wat plezier in deze vreemde tijd kan verzorgen. 

Hoe kun je ze nou bestellen? Nou, via de Secret Bookie Bag Winkel!
Laat het vooral even aan mij weten via @wereldvolboekennl of de website wat je van jouw Secret Bookie Bag vindt!

 

Veel liefs, Michelle

Misschien vind je dit ook leuk

Laat een reactie achter