HomepaginaSecret Bookie Bag Winkel

Secret Bookie Bag Winkel

Welkom bij dé Secret Bookie Bag winkel. 

Secret Bookie Bag is een klein cadeautje door een leesliefhebber voor een leesliefhebber.
Als je vaker op mijn website komt weet je dat ik al mijn hele leven een grote passie heb voor boeken en schrijven. Nu deel ik hierover veel op mijn blog, maar nu wilde ik een stapje verdergaan. Zelf houd ik enorm veel van verassingen en het uitpakken van cadeautjes. In combinatie met mijn liefde voor boeken is de Secret Bookie Bag dus geboren. Zo kun jij jezelf een boek met leuke, heerlijke goodies cadeau doen! Of voor een ander, dat mag natuurlijk ook. 

Via mijn Instagram @wereldvolboekennl deel ik de hints van nieuwe bookie bags die klaarstaan om op jouw deurmat te landen. 

De kerst boekenbox wordt eenmalig verzonden op 14 december. Bestellen kan dus t/m 7 december zodat jij jouw kerstcadeau op tijd in huis hebt!
De herfst editie wordt t/m 20 december nog gewoon op elke vrijdag verzonden. 

Toont alle 13 resultaten